Bel ons045 - 569 56 80

Stuur een E-mailgildelandgraaf@gmail.com

Ons adresSweelinckplein 1, 6371 LB Landgraaf

Kunstwandeling Ubach over Worms Kunstwandeling Ubach over Worms

Wandelen met Service Gilde Landgraaf.

Kunstwandeling op 13 augustus 2024 in Ubach over Worms.

 

Service Gilde Landgraaf organiseert activiteiten voor volwassenen in de zomerperiode. Eén van die activiteiten is een Kunstwandeling’ door Ubach over Worms.

In Landgraaf en Ubach over Worms zijn veel kunstuitingen te bewonderen die, ofwel deel uitmaken van de vertrouwde en routinematige omgeving ofwel onbekend zijn. In beide gevallen is het interessant om er (opnieuw) de aandacht op te vestigen en meer over de werken te ervaren.

Wim Pelzer, docent en jarenlang lid van de gemeentelijke kunstcommissie, is een uitstekende gids hierbij. Het zijn niet alleen de beelden die de aandacht vragen, maar gedichten en muziek maken eveneens deel uit van de kunst, de cultuur en de leefomgeving in Ubach over Worms. Kortom het wordt een ‘kunstige’ omgevingswandeling.

De wandeling is ongeveer vier kilometer lang en start op dinsdag 13 augustus a.s. om 09.00 uur op de parkeerplaats aan de Pastoor Scheepersstraat. Aanmelding bij het Gilde via e-mail (gildelandgraaf@gmail.com). Deelname is kosteloos; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Ook in slechte weersomstandigheden, stortregen uitgezonderd, gaat de wandeling door.

Wij wensen u veel ‘kunstig’ wandelplezier toe.

O