Bel ons045 - 569 56 80

Stuur een E-mailgildelandgraaf@gmail.com

Ons adresSweelinckplein 1, 6371 LB Landgraaf

Meditatie Meditatie

Kennismaken met Meditatie

In de lessen gaan we op een laagdrempelige wijze kennismaken met verschillende vormen van meditatie.

Meditatie biedt vele bewezen voordelen, zoals meer zelfinzicht, het ervaren van meer rust, beter om leren gaan met emoties, een verbeterde concentratie, het verminderen van stress en nog vele andere positieve effecten.

De cursus is geschikt voor iedereen met een open mind, zowel voor mensen zonder enige meditatie-ervaring als voor mensen die al eerder hebben gemediteerd. We zullen geen ingewikkelde of inspannende meditatiehoudingen aannemen waardoor het fysiek voor iedereen mogelijk is om mee te doen.

Voor mij (docent Jessica Bergers) behoort meditatie al tientallen jaren tot mijn dagelijkse routine, het heeft mijn leven enorm verrijkt. Inmiddels begeleid ik al heel wat jaren met veel passie een aantal vaste meditatiegroepen.

Wil je ook ontdekken wat meditatie met je doet en welke vorm het beste bij je past, meld je dan aan voor deze kennismakingscursus van acht weken. De lessen zullen wekelijks op donderdagavond plaatsvinden van 18.30 tot 20.00 uur. Locatie is Het Burgerhoes, Sweelinckplein 1 te Landgraaf.

Er wordt een geringe bijdrage in de kosten gevraagd, namelijk € 4,50 per les inclusief koffie of thee. Aanmelden kan via de website: www.gildelandgraaf.nl

Per mail kan ook, gildelandgraaf@gmail.com of telefonisch 045 569 56 80 tijdens de kantooruren van maandag t/m woensdag tussen 9.30 en 12.00 uur.

In het voorjaar van 2024 zijn de lessen op de donderdagen 7, 14, 21, 28 maart en op 4, 11, 18, 25 april telkens van 18.30 tot 20.00 uur in het Burgerhoes.

Rolstoel toegankelijk